9. Nyílt forráskódú térinformatikai munkaértekezlet – Foszforgézu

Tekintse meg felételről kollégánk, Baranyi Péter GIS üzletág igazgató előadását a 2021. november 26-ai online megrendezett 9. Nyílt forráskódú térinformatikai munkaértekezleten!

Miénk itt a Tér? 25 év a térinformatikában, fejlődési trendek és a várható jövőkép, avagy a felhők fölött mindig süt a Nap…Az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) által fejlesztett CityScape térinformatikai rendszercsalád magas szintű megoldás a magyar közigazgatási- és nagyvállalati szektor számos területén. Innovatív adattárolást, adathasználatot és adatmegjelenítést tesz lehetővé – többek között – az önkormányzatok és közműszolgáltatók számára.

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató