Szakmai, online előadás – BIM és GIS integráció: intelligensebb tervek, jobb eredmények

Amikor a közösségek infrastruktúrájának fejlesztéséről és javításáról van szó világszerte, az olyan technológiák, mint a térinformatikai rendszerek (GIS), a CAD és a BIM (épületinformáció-modellezés) alapvető fontosságúak.

Az elmúlt pár évben az optimális infrastruktúra-tervezés biztosítása érdekében egyre inkább előtérbe került az ezen technológiai platformok közötti nagyobb szinergia megvalósítása.

Különösen pedig a GIS és a BIM technológiák közötti szorosabb integráció optimalizált terveket, gyorsabb projektjóváhagyásokat, alacsonyabb költségeket, intelligensebb városokat és rugalmasabb infrastruktúrákat eredményez.

2020. október 27-én tartott szakmai előadásunkon betekintést nyújtottunk abba, hogy ezeket a technológiákat hogyan integrálhatja infrastrukturális projektekbe; hogyan kezelhetők, elemezhetők és mutathatók be hatékonyan ezek a projektek az érdekelt feleknek hogy jobban megérthessék és bemutathassák a javaslatokat. A GIS és BIM hatékony integrálásával alaposabban megismerheti a projekteket a környezetük tükrében, vagyis azt, hogy az új projektek milyen hatással lesznek a természetes és az épített környezetre, és ezek hogyan működnek együtt.

Előadóink:

  • Baranyi Péter – GIS üzletág igazgató
  • Maródi László – Értékesítési és technikai tanácsadó

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, a regisztrációt követően visszanézheti előadásunkat! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült a rendezvényről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
+36 1 273 3420
+36 20 583 7292
robert.cservenak@cads.hu