Az e-közmű kormányrendelet óriási változást hozott a közmű üzemeltetők, tervezők, hatóságok és más közműegyeztetésben résztvevők számára, mert 2017. július 1.-e után minden közműegyeztetési folyamat csak az e-közmű rendszeren keresztül történhet. Ehhez persze első lépésnek az kellett, hogy minden kötelezett közműszolgáltató kialakítsa a szolgáltatás megkezdéséhez szükséges metaadatokkal kiegészített térképi adattartalmat.

A naprakész térképi adatszolgáltatás megvalósítása érdekében a közművezeték-üzemeltetőnek az újonnan létesített és létesítendő közművezeték nyilvántartásba vételéről, azaz az új és tervezett vezeték és egyéb objektumok e-közmű részére történő adatszolgáltatásáról is gondoskodnia kell.

2020-ban az Arkance Systems, Európa egyik vezető informatikai cégcsoportjának hazai képviselőjévé váltunk.

Ennek eredményeképpen a legmodernebb, testre szabható informatikai megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A nemzetközi háttérrel sokkal versenyképesebb és költséghatékonyabb magas ár-érték arányú rendszereket vezetünk be.

Olyan, szektortól független megoldást kínálunk a közmű-üzemeltetők számára, mely egyrészt biztosítja az e-közmű szolgáltatás kialakításhoz szükséges teljes adat-előállítási és adatfrissítési folyamatot, másrészt lehetővé teszi számukra a gyors és biztonságos szerverszolgáltatási környezet kialakítását. A komplex, széles nemzetközi referenciákkal is rendelkező lokalizált, magyar nyelvű twiGIS térinformatikai- és téradatkezelő komplex megoldást és fejlesztési platformot.

twiGIS, az Arkance Systems gyors térképalkalmazása

Az alkalmazás mind az alap, mind a komplex GIS funkciókat egy intuitív és felhasználóbarát környezetben biztosítja, amelyet a tapasztalt felhasználók és a kezdők egyaránt használni tudnak minden különös térinformatikai ismeret nélkül.

A twiGIS szabványos webes technológiákat használ, és teljes mértékben használható minden modern webböngészőben és érintőképes mobileszközökön.

A twiGIS, mint GIS/FM (FM = létesítménygazdálkodás) alkalmazás futtatható a vállalat saját erőforrásain „on-premise – saját üzemeltetésű”, de akár szolgáltatásként a felhőből is elérhető.

Ajánljuk minden olyan felhasználónk számára, aki műszaki térinformatikai rendszerek, közműnyilvántartások, városüzemeltetés feladatok, önkormányzati térinformatika vagy létesítménygazdálkodás területén egy modern térkép alapú komplex megoldásban gondolkodik.

 

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Ismerje meg e-közmű megoldásunkat!

Keresse szakértő kollégáinkat, ha egy valóban működő műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre alkalmas rendszerre van szüksége!

Kapcsolódó tartalmak:

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser