Az e-közmű kormányrendelet óriási változást hozott a közmű üzemeltetők, tervezők, hatóságok és más közműegyeztetésben résztvevők számára, mert 2017 július 1.-e után minden közműegyeztetési folyamat csak az e-közmű rendszeren keresztül történhet. Ehhez persze első lépésnek az kellett, hogy minden kötelezett közműszolgáltató kialakítsa a szolgáltatás megkezdéséhez szükséges metaadatokkal kiegészített térképi adattartalmat.

A naprakész térképi adatszolgáltatás megvalósítása érdekében a közművezeték-üzemeltetőnek az újonnan létesített és létesítendő közművezeték nyilvántartásba vételéről, azaz az új és tervezett vezeték és egyéb objektumok e-közmű részére történő adatszolgáltatásáról is gondoskodnia kell.

Az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) olyan szektortól független megoldást kínál a közmű-üzemeltetők számára, mely egyrészt biztosítja az e-közmű szolgáltatás kialakításhoz szükséges teljes adat-előállítási és adatfrissítési folyamatot, másrészt lehetővé teszi számukra a gyors és biztonságos szerverszolgáltatási környezet kialakítását.

Ismerje meg e-közmű megoldásunkat!

Keresse szakértő kollégáinkat, ha egy valóban működő műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre alkalmas rendszerre van szüksége!

Kapcsolódó tartalmak:

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
+36 1 273 3420
+36 20 583 7292
robert.cservenak@cads.hu