Információ kérés a hamarosan aktuálissá váló E-TÉR rendszerbe történő publikáláshoz szükséges térinformatikai szemléletű tervezéssel kapcsolatos konzultációról

Jelentkezzen konzultációra és ismerje meg a lehetőségeket! Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a konzultációval kapcsolatos információt elküldhessük Önnek, köszönjük.

Kapcsolattartó neve:* Munkahely neve:* Foglalkozás, beosztás:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Munkahelyi telefonszám:*
Érdekel az E-TÉR szakmai konzultáció, kérem küldjenek róla további információt!*

Érdekel további szakmai képzés, oktatás, kérem küldjenek róla további információt!:
AutoCAD alapfokú
AutoCAD haladó
Civil 3D alapfokú
Civil 3D közműtervezés haladó
Civil 3D úttervezés haladó
Map 3D átfogó
Map 3D haladó
Navisworks átfogó
Plant 3D átfogó
Raster Design átfogó
Revit BIM építész alapfokú
Revit BIM épületgépészeti tervezés alapfokú
Revit BIM épületvillamossági tervezés alapfokú
Revit BIM szerkezettervezés alapfokú
Revit BIM haladó

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A hírlevélküldést az Adatkezelési nyilatkozat szabályozza.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat:*


Vegyen részt AutoCAD MAP 3D szakmai alap- és haladó tanfolyamainkon is, hogy megtanulhassa az AutoCAD Map 3D térinformatikai szakági modell kialakítását és szakszerű használatát. További információ >>>


twiGIS, az Arkance Systems gyors térképalkalmazása

Az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) által fejlesztett CityScape termékcsaládunk továbbfejlesztési koncepciójának keretében a komplex, széles nemzetközi referenciákkal is rendelkező lokalizált, magyar nyelvű twiGIS megoldást ajánljuk, amely magas szintű megoldás a magyar közigazgatási- és nagyvállalati szektor számos területén. Innovatív adattárolást, adathasználatot és adatmegjelenítést tesz lehetővé – többek között – az önkormányzatok és közműszolgáltatók számára.
Ismerje meg megoldásunkat! >>>

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Pálinkás Márk
GIS rendszermérnök