Kötelező E-TÉR: térinformatikai rendszerekre épülő településtervezés lehetőségei CAD + GIS + BIM környezetben

A hamarosan aktuálissá váló E-TÉR rendszerbe történő publikáláshoz szükséges a térinformatikai szemléletű tervezés. Tekintse meg felvételről 2021. október 28-ai online előadásunkat, amelyen ennek a módszertannak az alapjait mutattuk be AutoCAD Map 3D környezetben.

A rendelkezésre álló és rendszerezett, különböző hivatali osztályok által használt városfejlesztési, vagyongazdálkodási, főépítészi, és termesztésen a különböző közműcégektől származó adatbázisok segítségével az építészeti tervezés nagyban megkönnyíthető, illetve a rendelkezésre álló adat a BIM szempontjából kiaknázatlan lehetőségeket rejt. Így ezek az adatbázisok végigkísér a BIM alapú tervezés és kivitelezés minden főbb szakaszát. Ezért fontos hogy minden rendelkezésre álló adat egy rendszerben jelenjen meg.

Ha már mindenképpen fontos erőforrásokat áldozva téradatbázisokat kell építenünk, miért ne tennénk azt egy olyan módszerrel, ami az önkormányzat számára is hasznos lesz? Ebben segít Önöknek az Arkance Systems Hungary szakértő csapata!

Előadó: Pálinkás Márk – GIS szakértő

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztráció során megadott email címre elküldjük a rögzített előadás linkjét! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült a rendezvényről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Korábbi előadásunk a témában:
AutoCAD Map 3D – térinformatikai alapú tervezés és az infrastruktúra BIM kiszolgálása
További információ >>>


FONTOS: a hamarosan aktuálissá váló E-TÉR rendszerbe történő publikáláshoz szükséges térinformatikai szemléletű tervezéssel kapcsolatban speciális konzultációt tartunk. További információ >>>


Az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) által fejlesztett CityScape – E-GOV kifejezetten az önkormányzatok és városüzemeltetők számára fejlesztett olyan térinformatikai alapú alkalmazás, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, a munkafolyamatok támogatására, jelentéskészítésre és vezetői döntéstámogatásra.

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 30 914 3453 | +36 1 273 3423
peter.baranyi@arkance-systems.com
Pálinkás Márk
GIS rendszermérnök
+36 30 592 9483 | +36 1 273 3426
mark.palinkas@arkance-systems.com