10% kedvezmény AutoCAD 2022 szoftver-előfizetésre 2021. október 18-21-ig.

A 7 szakági eszközkészletet – köztük a Map 3D eszközkészletet is – tartalmazó AutoCAD 2022 szoftver 10% kedvezménnyel vásárolható meg 1-3 éves szoftver-előfizetéssel 2021. október 18-21-ig.*

Ha előfizet a specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD szoftverre, hozzáférhet az iparágspecifikus funkciókhoz és a legújabb funkciófrissítésekhez, a webes és mobilalkalmazásoknak köszönhetően pedig még szabadabban dolgozhat.

A hét szakági eszközkészletet tartalmazó AutoCAD szoftverben a MAP 3D használatával GIS- és CAD-adatok beépítésével javíthatja a tervezési folyamatot. A szabványos adatsémák, automatizált üzleti munkafolyamatok és jelentéssablonok segítségével könnyebben kezelheti a téradatokat.

Az idő pénz, és az infrastruktúra-kezeléssel foglalkozó szakemberek és vállalatok ma már igénylik és megkövetelik a nélkülözhetetlen térképészeti adatok lehető leggyorsabb hozzáférését, mert így tudják a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani a támogatott létesítmények, közművek és az infrastruktúrához kapcsolódó szolgáltatások fogyasztói számára.

Az egyre szűkebb költségvetési keretek fényében hasonló fontossággal bír, hogy a rendelkezésre álló adatok a lehető legfrissebbek és legteljesebbek legyenek – egyrészt ez teszi lehetővé a pontos ütemezést és a tervezett karbantartási költségek csökkentését, másrészt így lehet a vészhelyzeti karbantartási munkákat a lehető leggyorsabban elvégezni, és visszaállítani a kritikus fontosságú szolgáltatásokat.

A Map 3D hatékonyan képes felgyorsítani az elsődleges térinformatikai adatok és a szervezet háttéreszközeire vonatkozó információk kezelésének, létrehozásának és szerkesztésének folyamatát.

A Map 3D 2022 újdonságairól korábbi bejegyzésünkben olvashat >>>

Ne habozzon, használja ki promóciós ajánlatunkat és éljen a rendkívüli kedvezménnyel 2021. október 18-21-ig! Szerezze be most a 7 szakági eszközkészletet – köztük a Map 3D eszközkészletet is – tartalmazó AutoCAD 2022 szoftvert 10% kedvezménnyel 1-3 éves szoftver-előfizetéssel. Részletekért keresse kollégáinkat vagy kérjen ajánlatot online!


* A 10% kedvezmény az 1-3 éves új AutoCAD szoftver-előfizetésre vonatkozik, a 15% kedvezmény az 1-3 éves új AutoCAD LT vagy Revit LT Suite szoftver-előfizetésre vonatkozik. Kizárólag új előfizetésekre érvényes. Havi előfizetések esetén nem érvényesíthető a kedvezmény, ahogy a többfelhasználós előfizetések esetén sem érhető el kedvezmény. Ez a promóció nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. A kedvezmény időarányos beszámítása a már meglévő szerződésekbe lehetséges. A promóció ideje alatt egy ügyfél legfeljebb 50 licencet vásárolhat a promóciós kedvezmény igénybevételével. Ajánlatunk 2021. október 18-21-ig érvényes.

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 30 914 3453 | +36 1 273 3423
peter.baranyi@arkance-systems.com