A 7 szakági eszközkészletet – köztük a Map 3D eszközkészletet is – tartalmazó AutoCAD 20% kedvezménnyel vásárolható 3 éves szoftver-előfizetéssel 2020. október 29-ig.

Ha előfizet a specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD szoftverre, hozzáférhet az iparágspecifikus funkciókhoz és a legújabb funkciófrissítésekhez, a webes és mobilalkalmazásoknak köszönhetően pedig még szabadabban dolgozhat.

A hét szakági eszközkészletet tartalmazó AutoCAD szoftverben a MAP 3D használatával GIS- és CAD-adatok beépítésével javíthatja a tervezési folyamatot. A szabványos adatsémák, automatizált üzleti munkafolyamatok és jelentéssablonok segítségével könnyebben kezelheti a téradatokat.

Az idő pénz, és az infrastruktúra-kezeléssel foglalkozó szakemberek és vállalatok ma már igénylik és megkövetelik a nélkülözhetetlen térképészeti adatok lehető leggyorsabb hozzáférését, mert így tudják a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani a támogatott létesítmények, közművek és az infrastruktúrához kapcsolódó szolgáltatások fogyasztói számára.

Az egyre szűkebb költségvetési keretek fényében hasonló fontossággal bír, hogy a rendelkezésre álló adatok a lehető legfrissebbek és legteljesebbek legyenek – egyrészt ez teszi lehetővé a pontos ütemezést és a tervezett karbantartási költségek csökkentését, másrészt így lehet a vészhelyzeti karbantartási munkákat a lehető leggyorsabban elvégezni, és visszaállítani a kritikus fontosságú szolgáltatásokat.

A Map 3D hatékonyan képes felgyorsítani az elsődleges térinformatikai adatok és a szervezet háttéreszközeire vonatkozó információk kezelésének, létrehozásának és szerkesztésének folyamatát.

A Map 3D 2021 újdonságairól korábbi bejegyzésünkben olvashat >>>

Ne habozzon, használja ki a 2020. szeptember 29-ig tartó rendkívül kedvező ajánlatunkat! A 7 szakági eszközkészletet – köztük a Map 3D eszközkészletet is – tartalmazó AutoCAD 20% kedvezménnyel vásárolható meg 3 éves szoftver-előfizetéssel. Részletekért keresse kollégáinkat!

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu