15% kedvezmény* AutoCAD 2024 szoftver-előfizetésre 2023. 04. 17-20-ig.

A 7 szakági eszközkészletet – köztük a Map 3D eszközkészletet is – tartalmazó AutoCAD 2024 szoftver 15% kedvezménnyel vásárolható meg 1-3 éves szoftver-előfizetéssel 2023.04.17-20-ig.*

Ha előfizet a specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD 2024 szoftverre, hozzáférhet az iparágspecifikus funkciókhoz és a legújabb funkciófrissítésekhez, a webes és mobilalkalmazásoknak köszönhetően pedig még szabadabban dolgozhat.

AutoCAD 2023 eszközkészletek

A hét szakági eszközkészletet tartalmazó AutoCAD szoftverben a MAP 3D használatával GIS- és CAD-adatok beépítésével javíthatja a tervezési folyamatot. A szabványos adatsémák, automatizált üzleti munkafolyamatok és jelentéssablonok segítségével könnyebben kezelheti a téradatokat.

Az idő pénz, és az infrastruktúra-kezeléssel foglalkozó szakemberek és vállalatok ma már igénylik és megkövetelik a nélkülözhetetlen térképészeti adatok lehető leggyorsabb hozzáférését, mert így tudják a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani a támogatott létesítmények, közművek és az infrastruktúrához kapcsolódó szolgáltatások fogyasztói számára.

Az egyre szűkebb költségvetési keretek fényében hasonló fontossággal bír, hogy a rendelkezésre álló adatok a lehető legfrissebbek és legteljesebbek legyenek. Ez teszi lehetővé a pontos ütemezést és a tervezett karbantartási költségek csökkentését, így lehet a vészhelyzeti karbantartási munkákat a lehető leggyorsabban elvégezni, és visszaállítani a kritikus fontosságú szolgáltatásokat.

A Map 3D hatékonyan képes felgyorsítani az elsődleges térinformatikai adatok és a szervezet háttéreszközeire vonatkozó információk kezelésének, létrehozásának és szerkesztésének folyamatát.

Ne habozzon, használja ki promóciós ajánlatunkat és éljen a rendkívüli kedvezménnyel!
Szerezze be most a 7 szakági eszközkészletet – köztük a Map 3D eszközkészletet is – tartalmazó AutoCAD 2024 szoftvert 15% kedvezménnyel 1-3 éves szoftver-előfizetéssel.
Részletekért keresse kollégáinkat vagy kérjen ajánlatot online!


* A 15% kedvezmény a javasolt kiskereskedelni márból az 1-3 éves új AutoCAD Toolset, AutoCAD LT , Revit LT Suite szoftver-előfizetésre vonatkozik. Kizárólag új előfizetésekre érvényes. Havi előfizetések esetén nem érvényesíthető a kedvezmény, ahogy a többfelhasználós előfizetések esetén sem érhető el kedvezmény. Ez a promóció nem vonható össze egyéb kedvezményekkel. A promóció ideje alatt egy ügyfél legfeljebb 20 licencet vásárolhat a promóciós kedvezmény igénybevételével. Ajánlatunk 2023- április 17-től 2023. április 20-ig érvényes. Részletekért keresse kollégáinkat!

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató