17. Műszaki Térinformatikai Konferencia

Esztergom, 2022. június 9-10. A változó világunkban tudásunk naprakészen tartása, az informális kapcsolatok jelentősége megnő, ezért a gita Műszaki Térinformatikai Egyesület által szervezett konferencia lehetőség kívánun biztosítani a megújulásra.

Konferenciánk tervezett témái:  

  • BIM és térinformatika,
  • digitális képfeldolgozás, 
  • mesterséges intelligencia alkalmazások, 
  • üzleti-, bigdata elemzések,  
  • elektronikus, automatizált ügyfélszolgálati megoldások,
  • államigazgatási adatszolgáltatási rendszer fejlesztési, egyszerűsítési kihívások,
  • és korszerű technológiai megoldások alkalmazása a közműszolgáltatóknál, önkormányzatoknál és az államigazgatásban. 

Az Arkance Systems GIS csapata a konferencián az alábbi előadásokkal készül:

  • 2022.06.09. Pálinkás Márk – Térinformatikával támogatott településtervezés AutoCAD Map3D-ben E-TÉR specifikusan
  • 2022.06.10. Baranyi Péter – Infrastruktúra BIM 7D + twiGIS BIM4GIS = TÉR-INFORMATIKA 4.0

Az előadásokon, valamint az Arkance Systems kiállítási területén mutatja be a cégcsoport modern, webalapú térinformatikai és téradatkezelő komplex megoldását és fejlesztési platformját, a twiGIS megoldást.

twiGIS, az Arkance Systems gyors térképalkalmazása

Az alkalmazás mind az alap, mind a komplex GIS funkciókat egy intuitív és felhasználóbarát környezetben biztosítja, amelyet a tapasztalt felhasználók és a kezdők egyaránt használni tudnak minden különös térinformatikai ismeret nélkül.

A twiGIS szabványos webes technológiákat használ, és teljes mértékben használható minden modern webböngészőben és érintőképes mobileszközökön.

A twiGIS, mint GIS/FM (FM = létesítménygazdálkodás) alkalmazás futtatható a vállalat saját erőforrásain „on-premise – saját üzemeltetésű”, de akár szolgáltatásként a felhőből is elérhető.

Ajánljuk minden olyan felhasználónk számára, aki műszaki térinformatikai rendszerek, közműnyilvántartások, városüzemeltetés feladatok, önkormányzati térinformatika vagy létesítménygazdálkodás területén egy modern térkép alapú komplex megoldásban gondolkodik.

A twiGIS segítségével akár a terepen, külső helyszínen gyűjthet, ellenőrizhet adatokat úgy, hogy mindig az aktuális központi adatbázist éri el, abból dolgozik és oda tölti fel on-line a módosításokat, változásokat, média fájlokat.
További információ és jelentkezés a konferenciára >>>


Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

 

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Pálinkás Márk
GIS rendszermérnök