A hírközlés, mint kulcságazat biztosítja a digitális jövő vérkeringését, a jelen és jövő társadalmának egyik legfontosabb értékét, az adatok, információk továbbítását. Így szükségszerű, hogy a hírközlési szakma rendelkezzen e hatékonyság biztosítása, támogatása érdekében az elektronikus hírközlésről friss, feldolgozható, elektronikus adatokkal, információkkal.

A hírközlési szakmának – amely alapját adja a XXI. század társadalmát jellemző digitális világnak – is szüksége van nyilvántartásra és olyan informatikai rendszerre, amely képes a szakma szereplőinek adat és információ iránti igényét biztosítani.

2020-ban az Arkance Systems, Európa egyik vezető informatikai cégcsoportjának hazai képviselőjévé váltunk.

Ennek eredményeképpen a legmodernebb, testre szabható informatikai megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A nemzetközi háttérrel sokkal versenyképesebb és költséghatékonyabb magas ár-érték arányú rendszereket vezetünk be.

Megoldásaink konszolidációja is megtörtént, amelynek eredményeként a CityScape termékcsaládunk részét képező CityScape Telco megoldásunk továbbfejlesztési koncepciójának keretében hírközlési-hálózatot üzemeltető vállalatok számára is a komplex, széles nemzetközi referenciákkal is rendelkező lokalizált, magyar nyelvű twiGIS megoldást ajánljuk.

twiGIS, az Arkance Systems gyors térképalkalmazása

Mivel a megoldásaink alapjai, fő komponensei (pl. AutoCAD Map 3D alapú szakági modell, MSSQL/Oracle adatbázis környezet, MapGudie WEB kiszolgáló motor) a twiGIS platformon is változatlanok, ezért az átállás meglévő és új ügyfeleink számára is megoldott, kihasználva az új megoldásunk további technológiai előnyeit is.

A telco szektorban rengeteg a túlbonyolított, hibákkal teli műszaki információs rendszer. Mi lenne, ha most kipróbálnánk egy letisztult, jól működő változatot?

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

 

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser