A hírközlés, mint kulcságazat biztosítja a digitális jövő vérkeringését, a jelen és jövő társadalmának egyik legfontosabb értékét, az adatok, információk továbbítását. Így szükségszerű, hogy a hírközlési szakma rendelkezzen e hatékonyság biztosítása, támogatása érdekében az elektronikus hírközlésről friss, feldolgozható, elektronikus adatokkal, információkkal.

A hírközlési szakmának – amely alapját adja a XXI. század társadalmát jellemző digitális világnak – is szüksége van nyilvántartásra és olyan informatikai rendszerre, amely képes a szakma szereplőinek adat és információ iránti igényét biztosítani.

A Varinex-CADStudio Kft. által fejlesztett, térinformatikai alapú CityScape Telco egy rugalmas, könnyen kezelhető, de logikailag jól felépített térinformatikai rendszer a hírközlési-hálózatot üzemeltető vállalatok számára. Egyetlen központi adatbázisból tud adatot kinyerni a vállalat összes dolgozója a neki megfelelő célokra.

A telco szektorban rengeteg a túlbonyolított, hibákkal teli műszaki információs rendszer. Mi lenne, ha most kipróbálnánk egy letisztult, jól működő változatot?

Kapcsolódó tartalmak: