A hírközlés, mint kulcságazat biztosítja a digitális jövő vérkeringését, a jelen és jövő társadalmának egyik legfontosabb értékét, az adatok, információk továbbítását. Így szükségszerű, hogy a hírközlési szakma rendelkezzen e hatékonyság biztosítása, támogatása érdekében az elektronikus hírközlésről friss, feldolgozható, elektronikus adatokkal, információkkal.

A hírközlési szakmának – amely alapját adja a XXI. század társadalmát jellemző digitális világnak – is szüksége van nyilvántartásra és olyan informatikai rendszerre, amely képes a szakma szereplőinek adat és információ iránti igényét biztosítani.

Az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) által fejlesztett, térinformatikai alapú CityScape Telco egy rugalmas, könnyen kezelhető, de logikailag jól felépített térinformatikai rendszer a hírközlési-hálózatot üzemeltető vállalatok számára. Egyetlen központi adatbázisból tud adatot kinyerni a vállalat összes dolgozója a neki megfelelő célokra.

A telco szektorban rengeteg a túlbonyolított, hibákkal teli műszaki információs rendszer. Mi lenne, ha most kipróbálnánk egy letisztult, jól működő változatot?

Keresse szakértő kollégáinkat, ha egy valóban működő műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre alkalmas rendszerre van szüksége!

Kapcsolódó tartalmak:

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu