Szakmai, online előadás – Infrastruktúra BIM – GIS integráció, avagy hogyan illeszkedik a BIM az építőipari és építőmérnöki infrastruktúrába téradatbázis rendszereken keresztül

Az infrastruktúraprojektekben használt BIM folyamatosan változtatja a szektorban tevékenykedő szervezetek, tanácsadók és alvállalkozók projekttervezési és -megvalósítási, illetve karbantartási, -üzemeltetési és -kezelési módszereit.

A BIM és a CAD hatékony projektmegvalósítási eszközök, de térinformatikai rendszerekkel integrálva még több előnyhöz juthatunk. Jól felépített és karbantartott adatbázisokból az üzemeltető pillanatok alatt összegyűjtheti a döntésekhez, fejlesztéshez és üzemeltetéshez szükséges információkat.

GIS és BIM: két technológia miért jobb, mint egy?

2020. október 29-én tartott online előadásunkon megismerhette, hogy mit nyújt az téradatbázis alapú adattárolás. Röviden: rendet teremthet a tervfájlok káoszában; központosíthatja a műszaki adatok és dokumentációk tárolását, fejlesztheti a csoportmunkát, és felügyelheti a tervezési, üzemeltetési folyamatokat. GIS és BIM: két technológia miért jobb, mint egy?

Előadóink:

  • Baranyi Péter – GIS üzletág igazgató
  • Baji-Gál Ferenc – BIM értékesítési és technikai tanácsadó

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, a regisztrációt követően visszanézheti előadásunkat! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült a rendezvényről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu