Innováció a távhőszektorban webinár - 2020. május

A digitalizáció gyorsulásával egyre több a működőképes műszaki nyilvántartás Magyarországon és az E-közmű hatására sokan téradatbázisokba rendezték a hálózati adataikat. Így van ez a távhő szektorban is, ahol egyre többen vannak, akik saját térképi alapú Műszaki Nyilvántartó Rendszereket is üzemeltetnek.

Az Arkance Systems (korábban Varinex-CADStudio Kft.) évek óta segíti a szektort a saját CityScape District Heating térinformatikai rendszerével, ami a mindennapi üzemeltetési feladatokban nyújt hasznos támogatást. Célunk, hogy a Vállalatirányítási Rendszerekkel együttműködve még hatékonyabb megoldásokat ajánljunk fel a távhő üzemeltetők számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy Önökkel együttműködve idén kiérdemeltük a MATÁSZSZ Távhőszolgáltatásért Nívódíjat. Most személyesen a MATÁSZSZ konferencián nem találkozhatunk mégis szeretnénk bemutatni a legújabb trendeket a Digitális Műszaki Nyilvántartások és a térinformatika területein.

Vegyen részt 2020. május 26-án, 10 órától online innovációs workshopunkon, és ismerje meg a ma már több távhőszolgáltató vállalatnál is kiválóan működő megoldásunkat. Tegye Ön és csapata munkáját hatékonyabbá, könnyebbé és sikeresebbé megoldásunk használatával!

Online workshopunkon megismerheti:

  • miért hasznos, a városszintű téradatbázisok építése, ahol egységes platformon kezelhetők a városüzemeltetéshez kapcsolódó adatok például egy távhő hálózat is;
  • hogyan segíti a CityScape District Heating a távhő üzemeltetők mindennapjait,
  • milyen adatbázis kapcsolatok alakíthatók ki térinformatikai- és a vállalatirányítási rendszerek között;
  • új, mobil felület a terepi munka hatékonyságához.

Az online workshop időtartama várhatóan 60 perc, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztrációt lezártuk

Online előadásunk rögzített anyagát az alábbi űrlap kitöltésével kérheti >>>

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 30 914 3453 | +36 1 273 3423
peter.baranyi@arkance-systems.com
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
+36 20 583 7292 | +36 1 273 3420
robert.cservenak@arkance-systems.com