A helyes döntés a jövő infrastruktúrájának megtervezéséhez és megépítéséhez

twiGIS

Ismerje meg az Arkance Systems modern, webalapú térképészeti megoldását, a twiGIS alkalmazást, amely könnyen használható felhasználóbarát térinformatikai alapokra épülő megoldás!

A CityScape termékcsaládunk továbbfejlesztési koncepciójának keretében egy komplex, széles nemzetközi referenciákkal is rendelkező lokalizált, magyar nyelvű twiGIS megoldást ajánljuk.

Használatával a különböző adatforrásaiból származó információk ellenőrzött módon, jogosultsághoz kötötten elérhetőek tematikus térképi megjelenítés, táblázat, testre szabott jelentések, elemzések formájában. Ezzel a műszaki nyilvántartási, gazdasági, fogyasztói adatok összekapcsolásának és egységes felületen történő megjelenítésének eredményeként a vállalaton belül az adatok „közös nevezőjeként” támogatja a hatékony információmegosztást és a napi és stratégiai döntéstámogatást is.

A jogosultsághoz kötötten a lekérdező, elemző funkciók mellett lehetőség van ellenőrzött adatbevitelre, adatmódosításkra, adatbővítésre is akár grafikus adatok esetében is.

A twiGIS segítségével könnyebben tudja digitálisan átalakítani a jelenlegi munkafolyamatait (pl. munkairányítás, diszpécser szolgáltat, adatgyűjtő és irányítástechnikai rendszerekből származó adatok kezelése) megteremtve ezzel egy komplex műszaki nyilvántartási és vállalatirányítási rendszer alapjait is.

A hatékony adatmegosztás keretében mobil eszközökkel, akár a terepen is hozzáférhet a szükséges információkhoz, illetve lehetőség van terepi adatrögzítésre is.

A fogyasztói, lakossági tájékoztatási célból képes a rendszer dedikált adatköröket publikus felületeken is megjeleníteni, lekérdezhetővé tenni.

A twiGIS alapja lehet a hálózatbővítéssel és rekonstrukcióval kapcsolatos tervezői adatszolgáltatásnak és kivitelezési projektirányításnak is akár már a modern adatmodell alapú BIM tervezési gyakorlat támogatásával együtt.

A twiGIS szabványos webes technológiákat használ, és teljes mértékben használható minden modern webböngészőben és érintőképes mobileszközökön egyaránt.

Nézze meg felvételről online előadásunkat a twiGIS használatáról!

A twiGIS megoldással olyan modern, térinformatikai (GIS), infrastruktúra, nyilvántartási megoldást kap, amely képes együttműködni az Autodesk tervező, modellezési, szimulációs, vizualizációs (BIM) technológiákra épülő komplex rendszerivel is. Ezzel teljes életcikluson keresztül támogatja épített környezetünk tervezését, kivitelezését, üzemeltetését, karbantartását.

Ha innovatív és hatékony megoldást kíván kialakítani, a megfelelő partnert kell kiválasztani. Fontos, hogy folyamatos támogatással bevezetett rendszereink jó megTÉRüléssel szolgálják Önt a meghatározott célok elérésében. Ehhez nyújtunk megfelelő szakmai támogatást twiGIS megoldásunkkal.


Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb újdonságokról, promóciókról és szakmai blog anyagainkról.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser