AutoCAD Map 3D – térinformatikai alapú tervezés és az infrastruktúra BIM kiszolgálása

Az AutoCAD Map által nyújtott adatbázis és szakági modell alapú tervezés és nyilvántartás számos új, korszerű, biztonságos megoldást ad a felhasználók számára. Az egyénileg testreszabható iparágspecifikus adatmodellek, az olyan korszerű adatbeviteli lehetőségek, mint az űrlapok egyrészt gyors és hatékony tervezést, illetve adatintegrációt biztosítanak, másrészt azonnali adatexportálási lehetőségeket is nyújtanak. Mindemellett az egyedi riportsablonok segítségvel könnyedén megvalósíthatók a gyors jelentések és adatszolgáltatások.

Az adatbázis alapú és hagyományos tervezési és szerkesztési folyamatok merőben eltérnek egymástól. Az AutoCAD Map 3D azonban képes ötvözni az AutoCAD alap szerkesztési képességeit a korszerű integrációs folyamatokkal.

Tekintse meg felvételről a 2021. október 27-én tartott online előadásukat, hogy szélesebb körben elterjesszük ezt a módszert, rávilágítsunk előnyeire és megismerje, hogy miért ne használjuk az AutoCAD Map 3D szoftvert csupán AutoCAD-ként.

Előadó: Cservenák Róbert – GIS szakértő

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztráció során megadott email címre elküldjük a rögzített előadás linkjét! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült a rendezvényről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*További, rögzített előadásunk a témában:
Kötelező E-TÉR: térinformatikai rendszerekre épülő településtervezés lehetőségei CAD + GIS + BIM környezetben
További információ >>>


FONTOS: a hamarosan aktuálissá váló E-TÉR rendszerbe történő publikáláshoz szükséges térinformatikai szemléletű tervezéssel kapcsolatban speciális konzultációt tartunk. További információ >>>


Az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) által fejlesztett CityScape térinformatikai rendszercsalád magas szintű megoldás a magyar közigazgatási- és nagyvállalati szektor számos területén. Innovatív adattárolást, adathasználatot és adatmegjelenítést tesz lehetővé - többek között - az önkormányzatok és közműszolgáltatók számára.

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Legyen tagja üzleti LinkedIn oldalunknak és  Facebook közösségünknek, hogy elsőként értesüljön az iparági híreinkről!

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 30 914 3453 | +36 1 273 3423
peter.baranyi@arkance-systems.com
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
+36 20 583 7292 | +36 1 273 3420
robert.cservenak@arkance-systems.com