12. MaTáSzSz Üzleti Klub 2023. március 23., Tata

Az idén 12. alkalommal, a távhőszolgáltatók és távhőtermelők részére megrendezésre kerülő rendezvényen kollégánk Cservenák Róbert is rész vesz, ahol a kötetlen beszélgetések során bemutatja cégcsoportunk modern, webalapú térinformatikai és téradatkezelő komplex megoldását és fejlesztési platformját, a twiGIS BIM megoldásunkat.

A twiGIS-t ajánljuk műszaki térinformatikai rendszerek, közműnyilvántartások, városüzemeltetés feladatok, önkormányzati térinformatika vagy létesítménygazdálkodás területén dolgozók számára, akik egy modern térkép alapú komplex BIM megoldásban gondolkodnak.

A twiGIS segítségével akár a terepen, külső helyszínen gyűjthet, ellenőrizhet adatokat úgy, hogy mindig az aktuális központi adatbázist éri el, abból dolgozik és oda tölti fel on-line a módosításokat, változásokat, média fájlokat.

Az alábbi videóból megismerheti a twiGIS egyik felhasználási lehetőségt a távhő szektorban a SZÉPHŐ-nél megvalósult gyakrolati példán keresztül.


Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

 

Kapcsolattartók:

Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
Pálinkás Márk
GIS rendszermérnök