Önkormányzati térinformatikai rendszerekre épülő településtervezés lehetőségei a CAD + GIS + BIM környezetben – webinár 2021. július 20., 10 óra

A rendelkezésre álló és rendszerezett, különböző hivatali osztályok és közműszakágak által használt városfejlesztési, vagyongazdálkodási, főépítészi, és termesztésen a különböző közműcégektől származó adatbázisok segítségével az építészeti tervezés nagyban megkönnyíthető, illetve a rendelkezésre álló adat a BIM szempontjából kiaknázatlan lehetőségeket rejt.

Egy-egy tervezés alatt álló övezet vagy új tömbstruktúra, egy új korlátozás vagy régészeti feltárás fontos lehet a tervezés és később a kivitelezés sikeressége szempontjából is. Így ezek az adatbázisok végigkísér a BIM alapú tervezés és kivitelezés minden főbb szakaszát. Ezért fontos hogy minden rendelkezésre álló adat egy rendszerben jelenjen meg. Ez a rendszer a CityScape E-GOV.

Vegyen részt 2021. július 20-án 10 órától tartott online szakmai előadásunkon és ismerje meg a komplex, AutoCAD Map3D téradatbázis alapú önkormányzati térinformatikai rendszerekre épülő településtervezés lehetőségei CAD + GIS + BIM környezetben!

Előadó: Pálinkás Márk – GIS szakértő

Előadásunkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztráció során megadott email címre a bejelentkezéshez szükséges linket elküldjük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült a rendezvényről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) által fejlesztett CityScape – E-GOV kifejezetten az önkormányzatok és városüzemeltetők számára fejlesztett olyan térinformatikai alapú alkalmazás, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, a munkafolyamatok támogatására, jelentéskészítésre és vezetői döntéstámogatásra.

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 30 914 3453 | +36 1 273 3423
peter.baranyi@arkance-systems.com
Pálinkás Márk
GIS rendszermérnök
+36 30 592 9483 | +36 1 273 3426
mark.palinkas@arkance-systems.com