Szakmai, online előadás – Tervezés és térinformatika: a piaci szereplők találkozása a hatékonyabb együttműködésért

A GIS és a BIM közötti kapcsolat segítséget nyújthat döntések meghozatalában és biztosítja az infrastruktúratervezési projektekhez szükséges adatokat. A GIS- és a tervezőcsapatok közötti hatékonyabb munkafolyamatok tovább gazdagítják az infrastruktúraprojekteket és a tágabb közösség javára szolgálnak, ami azt eredményezi, hogy az építőipari szakemberek a társadalmi és környezeti értékek sáfárjaként léphetnek fel.

A digitális terv a valóságot pontosan tükröző környezetbe helyezése segíti a döntéshozatalt a kezdeti tervezési és engedélyezési szakaszokban az infrastruktúra projektekben.

A térinformatika és a tervezés közötti egyszerűbb adatátvitel lehetővé tételével az Autodesk az elsők között ad eszközöket a tervezők és a mérnökök kezébe az intelligens megoldások és rendszerek – városok, közművek, szállítás és infrastruktúra – kialakításához.

Vegyen részt 2020. október 22-én 10 órától tartandó szakmai, online előadásunkon és ismerje meg a technológiák közötti integrációt, amely optimalizált terveket, gyorsabb projektjóváhagyásokat, alacsonyabb költségeket, intelligensebb városokat és rugalmasabb infrastruktúrákat eredményez.

Előadónk: Baranyi Péter – GIS üzletág igazgató

A webináron a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, emailfordultával küldjük a bejelentkezéshez szükséges információkat. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült a rendezvényről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Varinex-CADStudio Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
+36 1 273 3420
+36 20 583 7292
robert.cservenak@cads.hu