Ismerje meg a jövő térinformatikai platformájt, a twiGIS megoldásunkat!

A twiGIS megoldásunk egy modern, webalapú térinformatikai alkalmazás. Könnyen használható felhasználóbarát térinformatikai alapokra épülő megoldás, amely segítségével a vállalat különböző adatforrásaiból származó információk ellenőrzött módon, jogosultsághoz kötötten elérhetőek a tematikus térképi megjelenítés, táblázat, testre szabott jelentések, elemzések formájában.

twiGIS, az Arkance Systems gyors térképalkalmazása

Magas szintű megoldás a magyar közigazgatási- és nagyvállalati szektor számos területén. Innovatív adattárolást, adathasználatot és adatmegjelenítést tesz lehetővé – többek között – az önkormányzatok és közműszolgáltatók, létesítmény üzemeltetők számára.

Ezzel a műszaki nyilvántartási, gazdasági, fogyasztói adatok összekapcsolásának és egységes felületen történő megjelenítésének eredményeként a vállalaton belül az adatok „közös nevezőjeként” támogatja a hatékony információmegosztást és a napi és stratégiai döntéstámogatást is.

Ismerje meg a technológiákat integráló infrastrukturális projekteket, hogy hogyan kezelhetők, elemezhetők és mutathatók be hatékonyan ezek a projektek az érdekelt feleknek úgy, hogy jobban megérthessék és bemutathassák a javaslatokat!


Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb újdonságokról, promóciókról és szakmai blog anyagainkról.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser