twiGIS szakmai tájékoztató

Az Arkance Systems modern, webalapú térképészeti megoldása, a twiGIS alkalmazás, amely könnyen használható felhasználóbarát térinformatikai alapokra épülő megoldás!

A twiGIS megoldással olyan modern, térinformatikai (GIS), infrastruktúra, nyilvántartási megoldást kap, amely képes együttműködni az Autodesk tervező, modellezési, szimulációs, vizualizációs (BIM) technológiákra épülő komplex rendszerivel is. Ezzel teljes életcikluson keresztül támogatja épített környezetünk tervezését, kivitelezését, üzemeltetését, karbantartását.

Innovatív és hatékony megoldás kialakításához, a megfelelő partnert kell kiválasztani. Fontos, hogy folyamatos támogatással bevezetett rendszereink jó megTÉRüléssel szolgálják Önt a meghatározott célok elérésében.

Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot és teljeskörű, szakmai információt nyújtson twiGIS megoldásunkról! Köszönjük.

Kapcsolattartó neve:* Munkahely neve:* Foglalkozás, beosztás: E-mail cím:* Munkahelyi telefonszám:*
Érdekel az E-TÉR szakmai konzultáció, kérem küldjenek róla további információt!

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A hírlevélküldést az Adatkezelési nyilatkozat szabályozza.

Elolvastam és megértettem az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat.*

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 30 914 3453 | +36 1 273 3423
peter.baranyi@arkance-systems.com
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
+36 20 583 7292 | +36 1 273 3420
robert.cservenak@arkance-systems.com