Ha előfizet a specializált eszközkészleteket tartalmazó AutoCAD szoftverre, hozzáférhet az iparágspecifikus funkciókhoz és a legújabb funkciófrissítésekhez, a webes és mobilalkalmazásoknak köszönhetően pedig még szabadabban dolgozhat.

A hét szakági eszközkészletet tartalmazó AutoCAD szoftverben az AutoCAD MAP 3D használatával GIS- és CAD-adatok beépítésével javíthatja a tervezési folyamatot. A szabványos adatsémák, automatizált üzleti munkafolyamatok és jelentéssablonok segítségével könnyebben kezelheti a téradatokat.

Az idő pénz, és az infrastruktúra-kezeléssel foglalkozó szakemberek és vállalatok ma már igénylik és megkövetelik a nélkülözhetetlen térképészeti adatok lehető leggyorsabb hozzáférését, mert így tudják a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani a támogatott létesítmények, közművek és az infrastruktúrához kapcsolódó szolgáltatások fogyasztói számára.

Az egyre szűkebb költségvetési keretek fényében hasonló fontossággal bír, hogy a rendelkezésre álló adatok a lehető legfrissebbek és legteljesebbek legyenek – egyrészt ez teszi lehetővé a pontos ütemezést és a tervezett karbantartási költségek csökkentését, másrészt így lehet a vészhelyzeti karbantartási munkákat a lehető leggyorsabban elvégezni, és visszaállítani a kritikus fontosságú szolgáltatásokat.

Az AutoCAD Map 3D hatékonyan képes felgyorsítani az elsődleges térinformatikai adatok és a szervezet háttéreszközeire vonatkozó információk kezelésének, létrehozásának és szerkesztésének folyamatát.

Ne habozzon, használja ki rendkívül kedvező Black Friday ajánlatunkat! Részletek > http://bit.ly/34A4Wli