XXI. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI KONFERENCIA ÉS SZAKMAI KIÁLLÍTÁS

Eger, 2022. május 23-25. Nemzetközi kitekintéssel indul a konferencia, ahol képet kapnak a résztvevők a Fit for 55% javaslatcsomag távhőszektorra gyakorolt hatásáról, majd szomszédos országok távhős kollégái ismertetik a rendszereik sajátosságait és a jövőképüket.

Az angol nyelvű előadások után hazai szereplők projektjeit ismerhetik meg a résztvevők.

Kedden délelőtt két szekció várja az érdeklődőket. Az egyik teremben a Danfoss Kft. innovációit ismerhetik meg a résztvevők. Ezzel párhuzamosan folytatódik a távhőszektort érintő aktualitások bemutatása, többek között az épületenergetikai rendelet módosítása kapcsán felmerülő változások.

Ezt követően Orbán Tibor a MaTáSzSz elnöke ismerteti a távhőszektor jövőjét a távhőszektor szemüvegén keresztül. Továbbá kormányzati szereplők osztják meg a legfrissebb szabályozási, finanszírozási ismereteiket. A nap zárásaként a hidrogén jövőbeli szerepét ismertetik a meghívott előadók. A második nap zárásaként ünnepélyes díjátadó keretében ismerjük el a távhőszektor kiválóságait.  A harmadik nap az EVAT Zrt. fűtőművét tekinthetik meg a látogatók.

twiGIS, az Arkance Systems gyors térképalkalmazása

Az Arkance Systems GIS csapata a konferencia kiállítási területén mutatja be a cégcsoport modern, webalapú térinformatikai és téradatkezelő komplex megoldását és fejlesztési platformját, a twiGIS megoldást.

Az alkalmazás mind az alap, mind a komplex GIS funkciókat egy intuitív és felhasználóbarát környezetben biztosítja, amelyet a tapasztalt felhasználók és a kezdők egyaránt használni tudnak minden különös térinformatikai ismeret nélkül.

A twiGIS szabványos webes technológiákat használ, és teljes mértékben használható minden modern webböngészőben és érintőképes mobileszközökön.

A twiGIS, mint GIS/FM (FM = létesítménygazdálkodás) alkalmazás futtatható a vállalat saját erőforrásain „on-premise – saját üzemeltetésű”, de akár szolgáltatásként a felhőből is elérhető.

Ajánljuk minden olyan felhasználónk számára, aki műszaki térinformatikai rendszerek, közműnyilvántartások, városüzemeltetés feladatok, önkormányzati térinformatika vagy létesítménygazdálkodás területén egy modern térkép alapú komplex megoldásban gondolkodik.

A twiGIS segítségével akár a terepen, külső helyszínen gyűjthet, ellenőrizhet adatokat úgy, hogy mindig az aktuális központi adatbázist éri el, abból dolgozik és oda tölti fel on-line a módosításokat, változásokat, média fájlokat.

További információ és a konferenciára való jelentkezés >>>


Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

 

Kapcsolattartók:

Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
Pálinkás Márk
GIS rendszermérnök