Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő szakmai hírlevelünkre!

Blog-olvasóinkat időről-időre tájékoztatjuk szoftvereink, megoldásaink és szolgáltatásaink újdonságairól, és a futó projektjeink (publikus) részleteiről, érdekességeiről. Tartson velünk, értesüljön mindenről időben!

Kérjük, töltse ki a szükséges információkat, hogy a rendszeres hírlevelünket elküldhessük Önnek! Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Érdeklődési terület – iparág/szakterület:*

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.*

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*

Ha érdeklődik a BIM + GIS + Infrastruktúra BIM témák iránt keresse kollégáinkat, vagy kövesse nyomon folyamatosan frissülő cikkeinket a témában. 

Vegyen részt az általunk nyújtott szakmai képzéseken, hogy a megszerzett tudást azonnal kamatoztatni tudja munkájában! Hamarosan induló intenzív alapozó és haladó tanfolyamainkról további információt ITT talál.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb Autodesk újdonságokról, promóciókról és szakmai blogjainkról.

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser