A közelmúltban kialakult és köztudatban nagyon hamar elterjedt „intelligens város”, „intelligens régió” koncepciójának fő célja, hogy egy jól megfogható és az érintettek számára könnyen használható információs bázis alakuljon ki települési vagy regionális szinten, egy mindenki számára elérhető, platform-független alkalmazással.

A Varinex Zrt által fejlesztett CityScape kifejezetten a önkormányzatok és városüzemeltetők számára fejlesztett olyan térinformatikai alapú alkalmazás, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, a munkafolyamatok támogatására, jelentéskészítésre és vezetői döntéstámogatásra.

A CityScape városüzemeltetési térinformatikai rendszer alkalmazásával számos helyszíneléssel töltött idő és járulékos költség, eszköz, üzemanyag takarítható meg, gyorsabb és pontosabb döntés-előkészítés valósítható meg, ami elengedhetetlen a XXI. századi felelős gazdálkodáshoz.

A téradatok kezelési folyamatainak központosításával lehetővé válik, hogy mindenki naprakész adatokhoz jusson, és megakadályozható az adatok következetlensége. Növekszik az irodai és helyszíni munkák termelékenysége, csökkennek a költségek. A gyorsabb adatkezelés és adatbázis változás a szervezet minden szintjén kifejti jótékony hatását.

Kapcsolódó tartalmak: