Az Autodesk szoftvergyártó cég speciális, kifejezetten közmű cégek számára fejlesztett szoftvere, valamint az adatok tárolását szolgáló Oracle adatbázisa a rendszer építőkockái. A technológiához társult a Varinex-CADStudio Kft. több, mint 25 éves szakmai tudása, amely segítségével az építőkockákból és a meglévő papír térképeinkből, különböző formátumú adathalmazainkból egy központi téradatbázis alapú komplex nyilvántartó rendszert tudtunk építeni Vízellátás és vízelvezetés szektorban működő közműszolgáltatók számára CityScape térinformatikai rendszercsaládunk részeként.

A CityScape Water a legmagasabb technológiai szinten oldja meg a Vízművek mindennapi problémáit egy stabil, folyamatosan fejlődő rendszerkörnyezetben. Felhasználóbarát felületen keresztül kezelhetjük komplett vagyonleltárunkat, melyből bármilyen logikai szűréssel gyűjthetjük le adatainkat. Adatainkat szerkeszthetjük AutoCAD Map 3D-vel, de az általános használathoz elég egy böngésző is.

Megbízható és folyamatos support támogatásunkkal partnereink rendszereit folyamatosan karbantartjuk. Megoldjuk a felmerülő problémákat, és továbbfejlesztjük a meglévő rendszereket.

Az Autodesk alapú műszaki információs rendszerek integrálása biztosíték arra, hogy illeszkedni tudunk a megrendelőnél működő vagy bevezetés alatt / előtt álló műszaki információs (MIR) vagy gazdasági rendszerekhez (GIR) illetve vezetői információs (VIR) rendszerekhez is.

Ez lehetővé teszi a műszaki térinformatikai rendszer költséghatékony bevezetését és hosszú távú gazdaságos fenntarthatóságát, illetve a további rendszerekhez történő költséghatékony illeszkedését is. Megoldásunk egyben megteremti a téradat-kezelés technológiai alapját és keretrendszerét is, amelyre a későbbi, szintén térképi, térbeli kapcsolattal rendelkező adatok kezelését ellátó rendszerek, modulok építhetőek, illeszthetőek illetve integrálhatóak.

Kapcsolódó tartalmak: