Az Autodesk szoftvergyártó cég speciális, kifejezetten közmű cégek számára fejlesztett szoftvere, valamint az adatok tárolását szolgáló Oracle adatbázisa a rendszer építőkockái. A technológiához társult az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) több, mint 25 éves szakmai tudása, amely segítségével az építőkockákból és a meglévő papír térképeinkből, különböző formátumú adathalmazainkból egy központi téradatbázis alapú komplex nyilvántartó rendszert tudtunk építeni Vízellátás és vízelvezetés szektorban működő közműszolgáltatók számára CityScape térinformatikai rendszercsaládunk részeként.

A CityScape Water a legmagasabb technológiai szinten oldja meg a Vízművek mindennapi problémáit egy stabil, folyamatosan fejlődő rendszerkörnyezetben. Felhasználóbarát felületen keresztül kezelhetjük komplett vagyonleltárunkat, melyből bármilyen logikai szűréssel gyűjthetjük le adatainkat. Adatainkat szerkeszthetjük AutoCAD Map 3D-vel, de az általános használathoz elég egy böngésző is.

Megbízható és folyamatos support támogatásunkkal partnereink rendszereit folyamatosan karbantartjuk. Megoldjuk a felmerülő problémákat, és továbbfejlesztjük a meglévő rendszereket.

Az Autodesk alapú műszaki információs rendszerek integrálása biztosíték arra, hogy illeszkedni tudunk a megrendelőnél működő vagy bevezetés alatt / előtt álló műszaki információs (MIR) vagy gazdasági rendszerekhez (GIR) illetve vezetői információs (VIR) rendszerekhez is.

Ez lehetővé teszi a műszaki térinformatikai rendszer költséghatékony bevezetését és hosszú távú gazdaságos fenntarthatóságát, illetve a további rendszerekhez történő költséghatékony illeszkedését is. Megoldásunk egyben megteremti a téradat-kezelés technológiai alapját és keretrendszerét is, amelyre a későbbi, szintén térképi, térbeli kapcsolattal rendelkező adatok kezelését ellátó rendszerek, modulok építhetőek, illeszthetőek illetve integrálhatóak.

2020-ban az Arkance Systems, Európa egyik vezető informatikai cégcsoportjának hazai képviselőjévé váltunk.

Ennek eredményeképpen a legmodernebb, testre szabható informatikai megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A nemzetközi háttérrel sokkal versenyképesebb és költséghatékonyabb magas ár-érték arányú rendszereket vezetünk be.

Megoldásaink konszolidációja is megtörtént, amelynek eredményeként a CityScape termékcsaládunk részét képező CityScape Water megoldásunk továbbfejlesztési koncepciójának keretében viziközű-hálózatot üzemeltető vállalatok számára is a komplex, széles nemzetközi referenciákkal is rendelkező lokalizált, magyar nyelvű twiGIS megoldást ajánljuk.

twiGIS, az Arkance Systems gyors térképalkalmazása

Mivel a megoldásaink alapjai, fő komponensei (pl. AutoCAD Map 3D alapú szakági modell, MSSQL/Oracle adatbázis környezet, MapGudie WEB kiszolgáló motor) a twiGIS platformon is változatlanok, ezért az átállás meglévő és új ügyfeleink számára is megoldott, kihasználva az új megoldásunk további technológiai előnyeit is.

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

 

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
Katona Tamás
Senior GIS rendszermérnök