Az Autodesk szoftvergyártó cég speciális, kifejezetten közmű cégek számára fejlesztett szoftvere, valamint az adatok tárolását szolgáló Oracle adatbázisa a rendszer építőkockái. A technológiához társult az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) több, mint 25 éves szakmai tudása, amely segítségével az építőkockákból és a meglévő papír térképeinkből, különböző formátumú adathalmazainkból egy központi téradatbázis alapú komplex nyilvántartó rendszert tudtunk építeni Vízellátás és vízelvezetés szektorban működő közműszolgáltatók számára CityScape térinformatikai rendszercsaládunk részeként.

A CityScape Water a legmagasabb technológiai szinten oldja meg a Vízművek mindennapi problémáit egy stabil, folyamatosan fejlődő rendszerkörnyezetben. Felhasználóbarát felületen keresztül kezelhetjük komplett vagyonleltárunkat, melyből bármilyen logikai szűréssel gyűjthetjük le adatainkat. Adatainkat szerkeszthetjük AutoCAD Map 3D-vel, de az általános használathoz elég egy böngésző is.

Megbízható és folyamatos support támogatásunkkal partnereink rendszereit folyamatosan karbantartjuk. Megoldjuk a felmerülő problémákat, és továbbfejlesztjük a meglévő rendszereket.

Az Autodesk alapú műszaki információs rendszerek integrálása biztosíték arra, hogy illeszkedni tudunk a megrendelőnél működő vagy bevezetés alatt / előtt álló műszaki információs (MIR) vagy gazdasági rendszerekhez (GIR) illetve vezetői információs (VIR) rendszerekhez is.

Ez lehetővé teszi a műszaki térinformatikai rendszer költséghatékony bevezetését és hosszú távú gazdaságos fenntarthatóságát, illetve a további rendszerekhez történő költséghatékony illeszkedését is. Megoldásunk egyben megteremti a téradat-kezelés technológiai alapját és keretrendszerét is, amelyre a későbbi, szintén térképi, térbeli kapcsolattal rendelkező adatok kezelését ellátó rendszerek, modulok építhetőek, illeszthetőek illetve integrálhatóak.

Keresse szakértő kollégáinkat, ha egy valóban működő műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre alkalmas rendszerre van szüksége!

Kapcsolódó tartalmak:

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
+36 1 273 3423
+36 30 914 3453
peter.baranyi@cads.hu
Katona Tamás
Senior GIS rendszermérnök
+36 1 273 3421
+36 30 251 9992
tamas.katona@cads.hu