Innováció a viziközmű szektorban webinár 2020 június

A digitalizáció egyre nagyobb ütemben halad Magyarországon, és ez nincs máshogyan a víziközmű szektorban sem.

Az E-közmű előírásainak megfelelve az adattárolás egy új formájával, a téradatbázisokkal ismerkedtünk meg. Ez az új szemlélet felgyorsította a digitális nyilvántartások kialakításának folyamatát  is, és ma már szinte az összes magyarországi vízmű rendelkezik valamilyen térképi alapú Műszaki Információs Rendszerrel.

Az Arkance Systems (korábban Varinex-CADStudio Kft.) több, mint 15 éve segíti a szektort a saját Topobase, IMS és CityScape Water térinformatikai rendszereivel, ami a mindennapi üzemeltetési feladatokra és munkafolyamatokra  is hasznos támogatást nyújt.

Megoldásunk kialakítása és használata során ügyfeleinkkel együttműködve egy teljesen rájuk szabott, a korszerű munkafolyamatokat figyelembe vevő, AutoCAD Map3D desktop oldali megoldásra és WEB-es és mobil technológiákra épülő egyedi rendszert fejlesztünk. Az évek alatt számos egyedi és eltérő igényre adtunk már hatékony megoldást, és most szeretnénk bemutatni néhányat ezek közül a szakma számára.

Vegyen részt 2020. június 2-án, 10 órától online innovációs workshopunkon, és ismerje meg a ma már több vízműnél is kiválóan működő rendszereinket!

Ismerje meg a legújabb trendeket a térinformatika területén! Informálódjon, hogy a víziközmű szektor egyéb szereplői hogyan alkalmazzák hatékonyan a térinformatika adta lehetőségeket!

Online előadásunkon megismerheti:

  • hogyan illeszkednek téradatbázisaink az integrált városüzemeltetés koncepciójába;
  • hogyan segíti a CityScape Water a vízművek mindennapjait;
  • konkrét megvalósult példán keresztül mutatjuk be a vízveszteség elemzési körzetek (DMA) kialakításának folyamatát a Szegedi Vízmű Zrt. térinformatikai rendszerében;
  • a vagyonértékelés támogatását az Autodesk alapú térinformatika segítségével a Pannon-Víz Zrt-nél;
  • hogyan lehet összekapcsolni a műszaki adatbázisokat a vállalatirányítási rendszerekkel.

Az online workshop időtartama várhatóan 60 perc, a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

A regisztrációt lezártuk

Online előadásunk rögzített anyagát az alábbi űrlap kitöltésével kérheti >>>  

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Katona Tamás
Senior GIS rendszermérnök