Használja ki a BIM és a térinformatika fúzióját feladatspecifikus megoldáson keresztül! Ismerje meg a twiGIS-t, a jövő térinformatikai platformját!

A GIS és a BIM technológiák közötti szorosabb integráció optimalizált terveket, gyorsabb projektjóváhagyásokat, alacsonyabb költségeket és rugalmasabb infrastruktúra-tervezést eredményez. BIM képes felgyorsítani az elsődleges térinformatikai, térképi adatok és a szervezet háttéreszközeire vonatkozó információk kezelésének, létrehozásának, üzemeltetésének és szerkesztésének folyamatát. A térinformatikai adatokra épülő BIM-et alkalmazó projektek megnyitják az utat az együttműködés és a szabványos információk szabad áramlása előtt a szakágak között.

Vegyen részt 2022. október 26-án 13 órától online szakmai előadásunkon, ahol betekintést nyújtunk a technológiákat integráló infrastrukturális projektekbe; hogyan kezelhetők, elemezhetők és mutathatók be hatékonyan ezek a projektek az érdekelt feleknek úgy, hogy jobban megérthessék és bemutathassák a javaslatokat.

twiGIS, az Arkance Systems gyors térképalkalmazása

Megismerheti twiGIS megoldásunkat is, amely egy modern, webalapú térinformatikai alkalmazás. Könnyen használható felhasználóbarát térinformatikai alapokra épülő megoldás, amely segítségével a vállalat különböző adatforrásaiból származó információk ellenőrzött módon, jogosultsághoz kötötten elérhetőek a tematikus térképi megjelenítés, táblázat, testre szabott jelentések, elemzések formájában. Ezzel a műszaki nyilvántartási, gazdasági, fogyasztói adatok összekapcsolásának és egységes felületen történő megjelenítésének eredményeként a vállalaton belül az adatok „közös nevezőjeként” támogatja a hatékony információmegosztást és a napi és stratégiai döntéstámogatást is.

Az előadás során megvalósított hazai és nemzetközi projektek segítségével mutatjuk be a twiGIS web- és mobil térképezési, adatgyűjtési képességeit.

Előadó: Cservenák Róbert

A webináron való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges. Kérjük töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a bejelentkezéshez szükséges adatokat emailben elküldhessük. Köszönjük.
A webinárt rögzítjük, amelyet az arra regisztrálók részére az eseményt követően emailban elküldünk.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve:* E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült az eseményről?:*
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.:*


Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Legyen tagja Facebook közösségünknek vagy LinkedIn üzleti oldalunknak, kövesse Youtube csatornánkat és iratkozzon fel Hírlevelünkre, hogy naprakész információt kapjon a legfrissebb újdonságokról, promóciókról és szakmai blog anyagainkról.