XVIII. Távhőszolgáltatási Szakmai Nap a VARINEX Zrt. részvételével

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége 2018. november 6.-án és 7.-én rendezte meg a XVIII. Távhőszolgáltatási Szakmai Napját, ami egyben a 25 éves jubileumi évforduló is volt MaTáSzSz életében. A VARINEX Zrt. ezüst fokozatú támogatóként vett részt a rendezvényen, ahol kiállítottunk és Cservenák Róbert kollégánk „Hőtérképet mindenkinek” címmel nagysikerű előadást is tartott.

Hőtérképet mindenkinek

Az e-közmű kormányrendelet bevezetését követően lépéskényszerbe kerültek a távhőszolgáltatók is. A legtöbbjük papír alapú térképekből és az esetleges hibák feltárásának eredményéből tudta, hogy valójában milyen infrastruktúra is van pontosan a birtokában. Az e-közmű bár sokak fejében egy kötelező kényszerként fogant meg, jelentős változást hozott az életükben, hisz mindenki felépítette első térinformatikai alapú digitális térképét.

A Varinex-CADStudio Kft. ezt tovább gondolva a távhőszolgáltatók számára kifejlesztett egy Műszaki Információs Rendszert. A felgyorsult világ gyors, gazdaságos és hatékony megoldásokat követel az üzemeltetés és tervezés területén is. Márpedig korszerű nyilvántartási rendszerek, folyamatosan karbantartott, naprakész adatok, adatbázisok, nélkül ez a feladat hatékonyan, gazdaságosan nem oldható meg. Ismerje meg rendszerünket, hogy segíthessük munkáját.

Az eseményen készült képeket a MATÁSZSZ facebook oldalán tudja megtekinteni.

Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen kattintás: legyen tagja Facebook közösségünknek vagy személyes konzultáció végett keresse kollégánkat.

 

Kapcsolattartó:

Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser
+36 1 273 3420
+36 20 583 7292
robert.cservenak@cads.hu