Cityscape és AutoCAD Map 3D szakági modell alapú műszaki térinformatikai rendszerek a víziközmű, távhő és hírközlés szektor tekintetében – webinár 2021. július 21., 10 óra

A műszaki nyilvántartások korát éljük. Egy olyan kort, amiben a modern számítógépes rendszerek lehetőséget biztosítanak az infrastruktúrát üzemeltető cég számára az általuk üzemeltett vagyon felmérésére, összegzésére, annak elemzésére, a jelenük és jövőjük tervezésére. A felgyorsult világ gyors, gazdaságos és hatékony megoldásokat követel az üzemeltetés és tervezés területén is. Márpedig korszerű nyilvántartási rendszerek, folyamatosan karbantartott, naprakész adatok, adatbázisok, nélkül ez a feladat hatékonyan, gazdaságosan nem oldható meg.

Az Arkance Systems Magyarország Kft megoldásai szinte minden szakterületen ezekre kihívásokra biztosítanak széleskörű megoldásokat vastag és vékonykliens felületen is.

Vegyen részt 2021. július 21-én 10 órától online szakmai előadásunkon és ismerje meg a Cityscape és AutoCAD Map 3D szakági modell alapú műszaki térinformatikai rendszerek működését és használatának előnyét a víziközmű, távhő és hírközmű szektor tekintetében!

Előadó: Cservenák Róbert – GIS szakértő

Előadásunkon a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

Kérjük, töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a regisztráció során megadott email címre a bejelentkezéshez szükséges linket elküldjük. Köszönjük.

Név:* Foglalkozása/beosztása: Munkahely neve: E-mail cím:* E-mail cím újra:* Telefonszám:* Szakterülete: Honnan értesült a rendezvényről?:*

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Arkance Systems HU Kft. hírlevelet, szakmai anyagokat, tájékoztatást küldjön az általam megadott elérhetőségre. A jelen adatkezelési hozzájárulás – amely önkéntes döntésen alapul – a hozzájárulásom visszavonásáig érvényes.

Elolvastam és megérettem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.*


Az Arkance Systems Hungary (korábban Varinex-CADStudio Kft.) által fejlesztett CityScape térinformatikai rendszercsalád magas szintű megoldás a magyar közigazgatási- és nagyvállalati szektor számos területén. Innovatív adattárolást, adathasználatot és adatmegjelenítést tesz lehetővé - többek között - az önkormányzatok és közműszolgáltatók számára.

Amennyiben szükségét látja egy új, térinformatikai alapú rendszer bevezetésének, amely alkalmas műszaki nyilvántartásra, dokumentumkezelésre, munkafolyamatok támogatására és jelentéskészítésre, keresse szakértő kollégáinkat telefonon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online!

Több évtizedes szakmai múlttal és a rendszerünket napi szinten használó kiváló referenciákkal biztosítjuk megoldásunk sikeres bevezetését.

Legyen tagja üzleti LinkedIn oldalunknak és  Facebook közösségünknek, hogy elsőként értesüljön az iparági híreinkről!

Kapcsolattartók:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató
Cservenák Róbert
GIS projekt menedzser