A koronavírus ideje alatt sokunk otthoni munkavégzésre kényszerült. A térinformatikával foglalkozók többsége sem volt kivétel. Ha Ön is otthonról használja a térinformatikai rendszerét nézze meg videóinkat, amelyekben igyekszünk összeszedni néhány értékes és hasznos információt a gyors és stabil működés érdekében. Az első videóban bemutatjuk, hogy mikre érdemes figyelni a gyors kapcsolat létrehozásához.

Videósorozatunk 1. részében bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a gyors kapcsolat létrehozásához.

…folytatjuk (videó tippjeinket folyamatosan frissítjük).

Ha érdeklődik a téma iránt keresse bátran kollégáinkat, vagy kövesse nyomon folyamatosan frissülő cikkeinket és videóinkat a témában. Amennyiben szakmai ismereteit bővítené és elsőként szeretne hozzáférni a legfrissebb újdonságokról szóló hírekhez vagy cikkekhez, elég egyetlen kattintás: legyen tagja Facebook közösségünknek vagy iratkozzon fel Hírlevelünkre!  


A Varinex-CADStudio Kft. elkötelezett abban, hogy segítse a hatékony térinformatikai rendszerek kialakítását. Arra törekszünk, hogy a COVID-19 járvánnyal kapcsolatban kialakult kivételes helyzetet a lehető leghatékonyabban kezeljük. Kéréseivel, kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos rendkívüli tájékoztatónkat ITT olvashatja.


Témához kapcsolódó további írásunk:

Kapcsolattartó:

Baranyi Péter
GIS üzletág igazgató